Nervöst men spännande

Publicerad 27.06.2015 kl. 12:07
Den här veckan bytte jag jobb. Eller snarare arbetsuppgift. Jobbar fortfarande på Popsi men lyckades få åt mig ett helt annat jobb på butiken. Tidigare satt jag i kassan, precis som jag gjorde på M Janne, men nu har jag blivit avdelningsansvarig! :) Den här veckan har främst betått av inskolning i uppgiften, men från och med nästa vecka har jag då hela ansvaret för största avdelningen i butiken. Måste medge att det är aningen nervöst, men det känns annars bra och jag hoppas på att arbetet börjar löpa på bra. Och det bästa med detta arbete? Jag har regelbundna arbetstider och alla helger ledigt! :D Så nu njuter jag fullt av helgen och hoppas på att dom kommande helgerna och sommaren överlag blir varm och fin :)

Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout