Idag har vi njutit

30.05.2015 kl. 22:10
Vilken skön dag det varit! Efter att ha stigit upp före fem hela veckan så var det skönt att få sova ut imorse. Älskar lugna mornar. Och även om jag nu har hund (ja, jag har skaffat hund) så kan jag ta det lugnt för hon klarar sig bra även om jag inte går ut med henne direkt på morgonen. Det är klart att hon slipper ut rimliga tider, men behöver inte stiga upp 7 en ledig morgon bara för att gå ut med henne :D Hon är förresten en mops, hon är tre år gammal och en otroligt snäll och fin hund. Hon skäller lite väl lätt, men annars går allt riktigt bra för oss, vi trivs bra ihop :)

Tillbringade några timmar ute i solen idag. Vi var bland annat en sväng till hundstranden inne i Ekenäs med Caisa (hunden). Hon var med tassarna i vattnet några gånger men blev inget mer än det den här gången. Lite försiktiga fick vi vara där för jag hittade flera glasbitar på stranden. Jag förstår inte varför folk ska söndra glasflaskor i naturen..

Sen tillbringade vi några timmar med ett par av mina syskon och deras familjer. Vi åt glass vid Alban och sen for vi alla till en fotbollsplan i Österby för att sparka lite boll. Dock gjorde jag inte så mycket annat än satt bredvid och såg på, men det var varmt och skönt i solen även om det blåste en del. Caisa njöt också :) Hon var till och med och sprang en liten stund med barnen.Vår kvällspromenad i Österby var riktigt härlig den också. Mulet och blåsigt, kändes på något vis som ett perfekt väder för vår länk. Får hoppas vi sover bra då det är mulet och blåsigt ute. Tror det kom lite regn nyss också.Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout