Älskade sol

Publicerad 07.05.2015 kl. 20:50
Vilken härlig dag det har varit idag! Satt ute i solen i ett par timmar på eftermiddagen/kvällen och det var varmt nog att ha linne, så skönt. Jag hörde hur det knäppte då nya blad slog ut i träden också. Härligt då man äntligen börjar se lite mera grönt omkring sig. Man får nog njuta utav såna här dagar, vi har alltför få sådana under vårt sommarhalvår, sommaren är helt enkelt för kort här.Det är så härligt med en egen liten terass också, som dessutom får se hela kvällssolen. Kommer nog att njuta av flera soliga dagar på denna terass i sommar, tror jag ;)

Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout