The Prismatic World Tour

07.04.2015 kl. 23:28
Onsdagen den 18 mars var jag till Helsingfors för att se Katy Perry med min lillasyster. Vi hade de bästa biljetterna man kunde få och vi gjorde allt vi kunde för att verkligen få ut allt utav konserten ;) Det betydde en hel del knuffas vilket ledde till såväl sjuka revben och armar följande dag, men vi var så nära scen (längst fram) att vi kunde röra dom som gick förbi oss. Sabrina rörde faktiskt Charli XCX's hand en gång :D Låter kanske löjligt men i en sådan situation blir man ju ganska starstruck och det är kul att kunna bete sig lite töntigt en sån gång ;) Så mycket mera kanske jag inte berättar i ord, lägger upp några bilder istället :) Bilderna är tagna med min Samsung Galaxy S4, så kvalitén på dem kanske inte är så bra men jag lyckades få några helt okej bilder ändå.

 

 

 

 

En minnesvärd konsert var det i alla fall. Katy Perry är verkligen värd att se live! Jag har det bra då jag har fått se henne live två gånger nu, första gången var ju i Los Angeles 2011. Älskade hennes show då också :)

Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout