Äntligen lite resor!

09.03.2015 kl. 00:09
Det var Tallinn som gällde för hela slanten på fredag. Dagskryssning från Helsingfors med champagnefrukost i buffén, god middag på restaurang i gamla stan och shopping är vad dagen bestod av. Nu är jag många euron fattigare men några trevliga upplevelser rikare :)

Om ett par dagar är det Sverige som gäller istället. Väntar med spänning på att få åka iväg till grannlandet och få träffa Marika igen. It's gonna be awesome!

Jenna
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Alltid roligt att resa...oberoende om det är korta eller långa resor...bara man får en liten break i vardagen :)
Lissu13.03.15 kl. 02:04
så e det jo :)
19.03.15 14:00


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout