Planerandet är en del av resan

Publicerad 01.03.2015 kl. 22:52
Nu har Marika (kompisen jag ska hälsa på hos i Sverige) och jag kommit ordentligt igång med planerandet av min resa :D Hon kommer att få agera guide eftersom jag knappt vet något alls om Kalmar. Det verkar vara en väldigt fin kuststad så tror jag kommer trivas bra. Slott, äventyrsbad, Öland, mat (thai, sushi, kroppkakor, falukorv), shopping och fest kommer i alla fall att stå på schemat. Dagarna kommer vara fullspäckade med program, love it! :)

Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout