Sweden, here I come!

Publicerad 23.02.2015 kl. 22:26
Det är långt över två år sen jag sist var utomlands. Då var jag till södra Kalifornien på en nästan tre veckor lång resa. Tre härliga veckor i Los Angeles och Santa Clarita. Nästa vecka kommer jag att åka på en dagskryssning till Tallinn med arbetskompisarna, och det blir då första gången bort från Finland på länge. Chefen bjuder, det blir en sista gång med M-Jannes gäng. Från och med nästa vecka är vi då egentligen en del av K-kedjan redan, med ny chef.

Nåja, men en annan sak jag ser himla mycket fram emot - en veckas resa till Sverige! Jag har nu bokat båt och buss så att jag i mars kan åka till Kalmar för att hälsa på en kompis, Marika. Vi har bara träffats tre gånger tidigare, alla gånger i USA (senast i november 2012 under min senaste resa dit), så ska bli roligt att ses igen och den här gången i hennes hemland, i hennes studiestad :) Det kommer bli så kul! Det är ju faktiskt bara två veckor kvar tills jag åker iväg. Blev nästan lite av en spontanresa, haha. Bra så.

Jenna
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout