Change

Publicerad 15.12.2014 kl. 22:29
Här är det tyst. Har väl inte riktigt känt för att skriva bara. Blir nog inte så mycket den här gången heller, men kan väl berätta att jag kommer att flytta snart. Blir nog inte långt bort, men utanför stan blir det i alla fall. Har bott ungefär ett och ett halvt år i min nuvarande lägenhet och trivats riktigt bra, men nu är det då alltså dags för en liten förändring.

Jenna
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Lycka till i ditt nya hem... så det blev inte ännu flytt till sunny Californien ;) Snart är jag back there igen...vi flyger på vändagen till L.A för 3 veckors efterlängtad semester..Happy me!!!
Lissu07.01.15 kl. 12:56
Nej, ingen Cali for min del, tyvärr. Men så roligt för er att ni snart kommer iväg igen, kanske jag kan få ett kort därifrån den här gången också? :D
07.01.15 18:08


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout