Love this weather!

Publicerad 21.04.2014 kl. 16:20
Ah vilket härligt väder det är nu! Sommaren kan inte komma fort nog :) Hoppas på att det blir en skön sommar med roliga aktiviteter. Jobbade ju hela förra sommaren, men om jag hålls kvar i mitt nuvarande jobb har jag dryga tre veckor semester sammanlagt i sommar, och det duger ju ;) Sku vara roligt att få åka lite båt också. Det är evigheter sen sist, minns inte ens när jag senast sku ha åkt båt, kanske en tio år sen. Tror det var i den åländska skärgården faktiskt. Fina ställen att åka runt i.

Vill absolut till Hangö i något skede i sommar. Det brukar väl hända en hel del där på sommaren, plus att dom har Hanko Sushi öppet då också. Måste få sushi! ;D Lillasyster och jag bestämde för längesen redan att vi ska dit och äta sushi i sommar ;) Sen sku det ju vara roligt att få köra lite go cart. Tror inte jag borde ha problem att hitta sällskap till den banan i alla fall ;)

Jenna
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Nice! Ha det så gött!
Klout06.05.14 kl. 02:58


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout