Beslut

Idag var jag och såg på en bil. En bil som lockar mycket. Måste bara fundera noggrant om det verkligen är smart att köpa bilen. Egentligen kanske det inte är det. Jag menar, jag har ju redan en ok bil som är billig att ha och köra. Den här andra bilen sku vara dyrare att både ha och använda, plus att det kommer att gå lite extra pengar åt till att fixa några saker på den. Småa saker visserligen, men i alla fall. Om inte det kommer några överraskningar då förstås, man vet aldrig med gamla bilar. Det här är alltså en lite äldre bil, äldre än den jag har just nu. Just nu har jag ju en Volkswagen Polo -98. En liten grön loppa ;)

Blir nog att ta en ordentlig funderare nu. Sku nog vara ganska härligt att kunna köra omkring i en sån bil ;)

Blev ett sent inlägg den här gången. Har försökt hållas uppe lite längre än normalt igår och idag eftersom jag har ett par nattskift att se fram emot sen. Yay. Not. Kanske jag sku orka lite bättre då jag har vakat längre och därmed sovit aningen längre på mornarna. Kanske. We'll see.

Men nu får det nog vara bra med vakandet, tror sängen kallar nu. Nighty night.

Jenna
Publicerad 22.02.2014 kl. 02:07

Lugn och skön helg :)

Jag hade egentligen tänkt fara ut på lördagen, men några dagar innan bestämde jag mig för att låta bli. Är glad över att jag lät bli, för hade en riktigt bra helg hos lillasyster istället :) Var i princip hemma endast under nätterna, resten av tiden tillbringa jag med Sabrina, Robbe, Liam och mamma. Egentligen har vi inte gjort så mycket speciellt, utan mest tagit det lugnt. Robbe har fixat i Liams nya rum, så har varit roligt att följa med det. Inte mycket kvar nu mera. Så småningom får Liam flytta in i nytt rum och han är riktigt jännä på det :D

Så mycket mera har jag inte att dela med mig den här gången. Förra veckan var en riktig lyxvecka för mig med tanke på att jag hade så mycket ledigt, men får jobba desto mer den här veckan. Nåja, det ska väl gå.

Jenna
Publicerad 17.02.2014 kl. 12:11

Hamster!

Nu är jag hemma i Ekenäs igen efter att ha tillbringat några trevliga dagar hemhemma hos mamma och styvpappa Take. Besökte också pappa igår och han hade lagat kåldolmar till mat eftersom han vet att jag älskar kåldolmar. Så snällt av han! :) Vi pratade en hel del om allt möjligt och jag fick också provköra hans fina Skoda ;) Den var aningen lättare att köra än min lilla loppa som är lite trög på bland annat kopplingen, och oj vad härligt att få köra med servo :D Min har ju det nämligen inte.

Det blev kaffe hos storasyster Pamela och hennes familj igår med. Kommer inte ihåg när jag senast sku ha sett alla dom, så var riktigt roligt med ett besök till deras :) Och så fick jag leka lite med barnens hamstrar Lilli och Brandy. Alltid roligt med djur ;)


 

På vägen till ön fick jag sällskap av min storebror som bor här i Ekenäs. Hem körde jag ensam, och oj vad mamma och pappa var nervösa för det :D Åkte hem medan det ännu var ljust ute för att dom inte sku behöva vara riktigt lika nervösa ;) Det var nämligen första gången jag körde en längre sträcka ensam. Men bra gick det, inga problem. Hade sällskap av bland annat Luke Bryan och Kip Moore istället.. ;D

Nu är det två dagar jobb som gäller och sen har jag helgen ledigt. Vilken lyxvecka det är för mig ;) Fast nästa vecka får jag nog jobba tillräckligt mycket igen.. Nu ska jag då ta det lugnt en stund ännu innan sängen kallar. Alltid lika skönt att få komma hem och sova i egen säng.

Jenna

Publicerad 12.02.2014 kl. 20:50

Köttbullar

Två nattskift och sen kommer jag att åka hemhem för ett par dagar. Börjar vara längesen sist nu igen som jag varit dit, med undantag för den där snabba visiten då jag körde hem mamma förra helgen.

Nattskiften sku jag mera än gärna skippa igen, så där som vanligt, men får väl vara glad över att jag hamnar jobba nätter då man får bättre betalt än normalt i alla fall.. Det är bara att bita ihop och jobba.

Idag har jag tänkt laga köttbullar. Har aldrig gjort det själv förut, så få se vad det blir av det ;) Hoppas jag lyckas, för är riktigt sugen på köttbullar, haha :D

Jenna
Publicerad 08.02.2014 kl. 12:51

Anything..You know I would do pretty much anything for you, right? Or would've done, I guess..

Jenna
Publicerad 07.02.2014 kl. 22:27

Falling

Publicerad 07.02.2014 kl. 11:12

My babies

 

 

Mina härliga kissor. Så tokiga ibland, men ack så söta! ;)

Jenna
Publicerad 02.02.2014 kl. 23:29

Lång helg

Har haft en riktigt trevlig helg :) Hade mamma på besök torsdag till idag och vi har tillbringat en stor del av tiden med Sabrina, Robbe och Liam. Det har överlag varit en ganska lugn helg, och bra så, för var själv sjukledig torsdag och fredag på grund av feber jag hade på onsdag och hosta som jag haft i nästan två veckor nu. Känner mig en hel del bättre nu, tror att hostan äntligen börjar ge upp! *peppar peppar*

Vi har gått på stan lite, spelat Wii Bowling och bara varit. Åt god middag igår, pepparbiff med kroketter och plankpotatis samt sallad ;) Och på fredag var vi förresten på bio, såg Hundraåringen. Rolig film och bra story ;) Och Robert Gustafsson var ju såklart bra!

Idag körde jag hem mamma till ön i sällskap av Sabrina och Liam, och på vägen tillbaka stannade vi hos pappa på kaffe. Inget vidare att köra i snöväder, men det gick bra i alla fall, inga problem :) Nu har jag fått prova på det också! ;)

Nu är helgen tyvärr över och imorgon börjar vardagen igen, för min del med ett kvällskift. Om två veckor har jag ledig helg igen, då blir det väl antagligen Santa Fe och lite fest. Ser fram emot det :) Nu kallar sängen snart, ska bli skönt att få sova i egen säng igen. Har nämligen lånat sängen åt mamma i helgen och själv sovit på soffan.. ;) Gonatt, sov så gott!

Jenna
Publicerad 02.02.2014 kl. 22:46

Sällskap igen!

Jag glömde en film då jag räkna upp filmer jag sett de senaste dagarna.. Såg Gravity med Sandra Bullock och George Clooney också. Intressant film som får mig att aldrig vilja ut i rymden. Så det så :D Men riktigt bra var den nog :)

Just nu ser jag fram emot morgondagen, eller kvällen för att vara exakt, för då har jag tänkt fara och hälsa på Sabrina och Robbe som kommer hem från södern i natt. Måste medge att det har varit lite ensamt i Ekenäs utan dom, för normalt brukar jag ju tillbringa minst en eller två kvällar där var vecka. Nog för att jag har haft passligt mycket att göra för det, men sällskap är ju alltid trevligt, och speciellt Sabrinas och Robbes sällskap ;) Och så får jag ju se Liam också, fast han såg jag ju en gång i veckan med då jag var barnvakt åt han en stund :)

Snart ska jag på jobb, har kväll idag och morgon imorgon, så tiden borde väl gå ganska snabbt i alla fall. Nog för att den sku gå riktigt tillräckligt snabbt fast jag sku vara ledig också, men.. :D Jobba måste man, även om det inte alltid smakar så bra.

Jenna
Publicerad 26.01.2014 kl. 12:30

Med ett leende på läpparna

Sitter här med ett leende på läpparna då jag tänker tillbaka på tiden jag fått tillbringa i USA :) Så många goda minnen! Och samma gäller nog visserligen Kina också, även om jag inte saknar det stället alls lika mycket som LA ;) Fick uppleva många minnesvärda stunder såväl i Asien som i Nordamerika. Jag vet att jag ännu kommer att åka tillbaka till USA, no doubt about that, men hoppas också att jag någon dag snart kan åka tillbaka till Shanghai på besök med Anna och Lina. Sku vara intressant att se Shanghai, en stad som utvecklas så snabbt, något år efter att man själv varit där. Vet i alla fall att en ny skyskrapa kommit upp i Pudong sen vi var där :) Måste nog få till en Shanghai reunion med Anna och Lina inom ett år eller två.

Jenna
Publicerad 24.01.2014 kl. 21:05

Fyra filmer

Förutom Country Strong har jag sett tre andra filmer de senaste dagarna. Hours med Paul Walker är en av dom. Tycker Walker var bra i sin roll och filmen var sådär passligt spännande. En annan jag såg var This Is The End med bland annat Seth Rogen, James Franco och Jonah Hill. Ingen toppen film direkt men en hel del bra (läs: dum) humor :D Pricken på i var att Backstreet Boys också var med i en scen i filmen ;) Jag skratta i alla fall flera gånger då jag såg filmen. Sen den sista filmen jag såg just, World War Z, med Brad Pitt. Läste boken för ungefär ett och ett halvt år sen, så minns inte helt hurdan storyn var i den, men har för mig att filmen nog blev ganska annorlunda. Visserligen var boken skriven på ett sånt sätt att man inte riktigt kan göra film direkt efter den, men i alla fall. Helt ok nog, men föredrar boken.

Från och med imorgon är det jobb som gäller igen, så hinner knappast se några filmer då.. Men med fyra filmer på några dagar ska jag väl klara mig en tid ;)

Jenna
Publicerad 23.01.2014 kl. 21:02

Country Strong och Leighton Meester

Jag har hostat så mycket de par senaste dagarna att till och med magmusklerna är sjuka. Får hoppas hostan lättar nu då jag har hostmedicin att ta igen.

Jag var förresten så trött efter mina nattskift att jag sov närmare 12 timmar förra natten. Väldigt sällan jag sover så långa nätter, och så bra dessutom. Vakna inte många gånger under nattens gång. Härligt :)

Har en dag ledigt ännu innan jag måste på jobb igen. Den behövs nog för är fortfarande trött. Har väl kanske att göra med förkylningen.. Men joo, skönt med en ledig dag ännu. Idag hade jag Liam på besök också :) Fick vara barnvakt en stund. Roligt att se den lilla gossen också även om mamma och pappa är "i solen" den här veckan ;) Dom har tydligen haft riktigt bra väder än så länge. Får hoppas det håller i sig och att inte det regnar, för det hade dom lovat dit. Sku nog duga med sol och plus 20 här också.

Såg just filmen Country Strong med Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Leighton Meester och Garrett Hedlund. Leighton har ju gjort några egna låtar, men måste säga att hon är mycket bättre på country än det andra jag hört. Hon sku bra kunna fortsätta på den linjen :) Filmen var annars riktigt bra med mycket bra musik.

Nåja, nu kallar nog sängen snart. Få se vad jag ska hitta på att göra imorgon :)

Jenna
Publicerad 22.01.2014 kl. 23:03

It's here!Kip Moores nya video till senaste singeln Young Love :)

Jenna
Publicerad 22.01.2014 kl. 22:20

Het

Det är vad Kip Moore är. Hur kan någon se så bra ut?? Och sen ännu ha en så himla bra röst :)Ser fram emot videon till hans senaste singel också.Jenna
Publicerad 21.01.2014 kl. 21:48

It happened again

Hurt badly. Twice. It's not a good feeling. Att man kan vara så dum ibland..

Jenna
Publicerad 20.01.2014 kl. 16:07


Jag är Jenna, 27, och bor i Ekenäs, Raseborg där jag nu arbetar på K-supermarket Popsi. Åren 2009-2013 studerade jag turism på Yrkeshögskolan Novia i Åbo och jag är alltså utexaminerad restonom. Den 19.8.2011 kom jag hem från Los Angeles, CA, USA efter att ha gjort en 4 månader lång praktik där. De intresserade får gärna läsa inläggen om min resa i USA, det är bara att bläddra bakåt i inläggen :)
 


 
I juni 2012 kom jag hem från Shanghai, Kina efter att ha studerat där i ungefär tre månader tillsammans med två kompisar. Det var verkligen en upplevelse som jag kommer att minnas, men Kina var nog inget land för mig för en längre tid. Kan dock tänka mig att åka dit på semester något tag ;) Ni kan hitta inlägg om Kina lite längre bak i bloggen as well.

 


Då jag var i Los Angeles på praktik förälskade jag mig totalt i staden och södra Kalifornien. Har sedan dess besökt staden en gång, men återvänder gärna flera gånger till såväl SoCal som resten av USA :) I fell in love with the City of Angels <3

 

 

Why stop dreaming when you wake up?

Senaste kommentarer

13.03, 02:04Äntligen lite resor! av Lissu
07.01, 12:56Change av Lissu
06.05, 15:50Who agrees with me? av Anna V
06.05, 02:58Love this weather! av Klout
06.05, 02:57Who agrees with me? av Klout